A Hunguest Hotels Zrt. nyerte meg a Budapesti Rendőr- főkapitányság közbeszerzési eljárását - közölte az Opus Global Nyrt. a tőzsde honlapján. A Hunguest Hotels a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Opus közvetett tulajdonában lévő cég.

A nyertes közbeszerzés értéke 3,105 millió forint éjszakánként, ezért az összegért 700 főnek biztosítanak szállást, vagyis 4435,7 forintos éjszakánkénti áron látják vendégül a szálláshelyek a rendőröket.

A BRFK közbeszerzése 438 300 vendégéjszaka (és még 30 százalék opció mennyiség) igénybevételére szólt. Ez nettó 1,94- 2,53 milliárd forint szerződéses értéket jelent. Az eljárás dokumentumai szerint egyedüli ajánlattevőként nyert a Hunguest, az alvállalkozója a Rossimo Kft.

A Hunguest nyerte meg 2018-ban is a BRKF tenderét, nettó 4,08 milliárd forintért.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!