Az index emelkedése elsősorban a nyolcszáz forintos mínuszból 300 forintos pluszba forduló Molnak volt köszönhető, de javított az OTP is, a bankpapír csak az osztalékszelvény levágása miatt ér kevesebbet. A Richter 40500 forintig javított, csak a Telekom jegyzése esett a nyitáshoz képest. A legjobban a Nabi, az FHB és a BC teljesít, gyengélkednek viszont a Fotex papírok.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!