Húszéves mélyponton a tokiói tőzsdeindex

A Nikkei-225 ma 2,7 százalékos zuhanással 8 144 ponton zárta a kereskedést: ilyen alacsony értékre 1983 márciusa óta nem volt példa - írja a BBC.
NAPI Online, 2003. március 7. péntek, 10:05
Fotó:

A Bush-beszéd után felerősödő háborús félelmek mellett az is a részvénykurzusok esését idézte elő, hogy árfolyammanipuláció miatt büntetés vár a Nikko Salomon Smith Barney brókercégre. Az sem építette éppen a befektetők bizalmát, hogy letartóztatták a liberális párt egyik tagját, aki a vád szerint a politikai célokra gyűjtött vállalati pénzek elleplezésén mesterkedett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK