Húszmilliárdot költ beruházásra a Richter

Minden eddiginél nagyobb összeget, 20 milliárd forintot fordít idén beruházásokra a Richter Gedeon Rt. - mondta Bogsch Erik vezérigazgató tegnap a Reutersnek.
NAPI Online, 2003. február 27. csütörtök, 10:15
Fotó:

A társaság tavaly 17,4 milliárdot költött erre a célra. A fejlesztések egyik fontos célja a szteroidgyártó-kapacitások növelése. A szteroid-hatóanyagok USA-ba történő exportja tavaly elsősorban a Barrnak történő szállítások révén dinamikusan nőtt. A vezérigazgató utalt arra, hogy a tavaly 56,4 millió dollár értékű amerikai eladások a következő években - dollárban - évi 10-15 százalékkal növekedhetnek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK