Húzzák a bankot a jó eredményre

A várakozásoknál kedvezőbb eredményről adott számot a J.P. Morgan, a részvények erősödnek a nyitás előtti kereskedésben.
Napi.hu, 2014. július 15. kedd, 13:35
Fotó: Reuters

Közel két százalékkal emelkedtek a J.P. Morgan részvényei a nyitás előtti kereskedésben, miután a bank a várakozásoknál kedvezőbb negyedéves eredményről számolt be. A bankóriás 5,99 milliárd dollárnyi profitot termelt az április-júniusi időszakban, ami részvényenként 1,46 dollárnak felel meg. Ez ugyan alacsonyabb a tavalyi második negyedévben realizált 6,5 milliárd dollárnál, azonban magasabb az elemzők által vártnál.

A FactSet adatai szerint az elemzők átlagosan 1,29 dolláros részvényenkénti eredményre számítottak - írja a Marketwatch.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK