IBUSZ-ajánlat 585 forinton

Megjelent az Innova Invest Rt. vételi ajánlata az IBUSZ részvényekre, s ezzel egyidejűleg a társaság kezdeményezte részvényeinek tőzsdei kivezetését. Az ajánlattevő a törzsrészvényekért 585 forintot, az elsőbbségi papírokért 1773 forintot kínál.
NAPI, 2001. november 9. péntek, 08:06
Fotó:

Az ajánlat a PSZÁF jóváhagyás megszerzése utáni 2. naptól számított 45 napig tart. A befolyásszerzéshez nem szükséges a Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyása. A forgalmazó az Erste Bank Befektetési Rt lesz.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK