Ide-oda ment a forint

A bankközi devizapiacon az euró jegyzése a kedd esti és a szerda reggeli szinthez képest - 251,50 forint - nem mutatott számottevő elmozdulást ma kevéssel három után, közben azonban járt ennél alacsonyabban és magasabban is.
NAPI Online, 2007. október 3. szerda, 15:28
Fotó:

Erősödéssel indult a forint, délelőtt az euró járt 251 alatt is, majd egészen 252,30 forintig emelkedett a kurzus, hogy aztán Simor András szavaira ismét visszacsússzon 251,50 forint közelébe. (A jegybankelnök egy konferencián kifejtette, hogy lassíthatja a kamatcsökkentési ciklust, ha a jövő évi bérnövekedési ütem az MNB által vártnál magasabb lesz.) Geszti Pál, az ING devizakereskedője elmondta, hogy a mozgások mögött nem volt nagy forgalom, a régiós devizák pedig jellemzően gyengültek. A dollárt 177,30 forinton jegyezték délután háromkor, szemben a kedd esti 177,70 forinttal.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK