Ideges emelkedés Amerikában

A vártnál jobb munkaerő piaci adatot követően közel másfél százalékos emelkedéssel kezdtek az amerikai indexek, azonban hamar előkerültek az eladók is.
NAPI, 2011. augusztus 11. csütörtök, 15:59
Fotó:

Idegesen indult a nap a Wall Street-en. A nagyobb indexek, az S&P 500, A Nasdaq és Dow Jones Industrial egyaránt másfél százalék körüli emelkedéssel kezdték a napot, innen azonban lefordult, s fél órával a nyitást követően már csak 0,6-0,7 százalék körüli emelkedést mutattak. A Dow Jones Ipari Átlag így 10 800 pont körül, az S&P 500-as index 1128 ponton jár a kereskedés első fél órájának végén.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK