Igazgatója szórja az OTP-t

Az OTP igazgatóságának tagja, Baumstark Mihály tegnap 50 ezer darab OTP részvényt értékesített.
NAPI, 2009. augusztus 26. szerda, 11:29

A vezető tulajdonrésze így 0 százalékra csökkent az OTP-ben. Az eladások 5168 forintos átlagáron történtek - jelentette be a társaság. Ezzel az igazgatósági tag tegnap egymaga megfogta az OTP száguldását, ha igaz az egyik brókercég pozíció nettósításokból számolt becslése. E szerint ugyanis az adott napon OTP részvényekben az intézményi befektetők nettó eladók voltak, mintegy 60 ezer darab részvénnyel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK