Igen gyenge a forint

A tőzsdék zuhanásával párhuzamosan továbbra is gyenge a forint, az euró bőven 315 felett van.
Napi.hu, 2015. augusztus 24. hétfő, 09:55
Fotó: Reuters

A fekete hétfő és az azt megelőző tőzsdei árfolyamzuhanás a devizapiacon is érezteti hatását. A forint bőven a 315-ös szint fölött forog az euróval szemben a reggeli nyitásban, de ezzel még az ellenállóbb valuták közé tartozik a térségben - kommentálta az eseményeket a Takarékbank.

Hozzátették: a jelen helyzetben a görög hírek (Alekszisz Ciprasz miniszterelnök lemondása és időközi választások kiírása) másodlagos jelentőségűek, fontos adatközlések, amik esetleg változtathatnának a hangulaton, pedig nem lesznek.

Röviddel tíz óra előtt az euró 315,34, a dollár 274,39, a svájci frank 290,86 forinton, az euró/dollár 1,1492-n állt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

hunorti, 2015.08.24 21:21

@ezusthaju: ..nem értesz semmihez ,az évi brutális---7---mrd euróüs kereskedelmi aktívum 315-nél megállítja a romlást ...,tanulj ...sokat ,mikoro-makroökonómiát !
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

ezusthaju, 2015.08.24 10:30

Ez gyenge?
Akkor mit szóltok a 400 forintos Euróhoz. Csak óvatosan a jelzőkkel.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html