Az euró/forint árfolyam hétfőn 312,15 és 313,63 forintos sávban mozgott, este fél hét körül 312,21 forintnál járt a jegyzés. A dollárral szemben napközben szintén többnyire gyengébb szinteken mozgott a magyar deviza, ám estére visszatért a pénteki szintek közelébe, ami 277,09 forintos árfolyamot jelent. A svájci frankkal szemben kora délután indul erősödésnek a forint, a jegyzés hétfő estére 296,40 forint/eurónál járt, ami 0,7 százalékkal jelent erősebb szintet a péntekinél. Eközben a dollár napközben folyamatosan erősebb szinteken mozgott az euróval szemben, míg este gyengülésnek indult; fél hét körül 1,1275 dollárnál járt az euróárfolyam.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!