A londoni FTSE-100 0,4 százalékos emelkedéssel, míg a frankfurti DAX 0,2 és a párizsi CAC-40 pedig 0,1 százalékos csökkenéssel kezdte a napot.

Hétfőn a frankfurti tőzsde 1 százalékkal, a párizsi pedig 0,28 százalékkal erősödött. A londoni börze hétfőn zárva volt.

Keddi tőzsdenyitáskor az északi-tengeri Brent olajfajta hordónkénti ára 60 cent (0,78 százalék) csökkenéssel 75,57 dolláron állt.

Képünk forrása: Shutterstock

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!