A kereskedés kezdetén a páneurópai FTSE Eurofirst 300 index 0,10 százalék emelkedést, az euróövezeti EuroStoxx50 index 0,01 százalék csökkenést mutatott.

Londonban 0,20 százalék emelkedéssel indult a szerdai kereskedésnek az FTSE-100 index, a frankfurti DAX index 0,04 százalék, a párizsi CAC-40 0,06 százalék erősödéssel kezdett - írja az MTI.

Kapcsolódó

Madridban viszont 0,08 százalék, Milánóban pedig 0,13 százalék indexcsökkenéssel indult a szerdai kereskedés a tőzsdéken.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 8,14 pontos emelkedéssel, 35 360,17 ponton nyitott szerdán. A keddi záró értékéhez képest 0,02 százalékkal erősödött.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!