Az OTP Bank vesztesége a második negyedévben, meghaladta a 150 milliárd forintot. A bank megpróbálta a piacot a történelmi veszteségre felkészíteni - az első benyomások szerint ez sikerült. A bankrészvény ugyanis a nyitás első perceiben 0,7 százalékos emelkedés után 3928 forinton forgott.

Jól vette a piacnyitást a kisebb bankpapír is: az FHB 1,24 százalékos pluszban nyitottak, így 735 forinton forogtak.

A Richter 0,39 százalékos emelkedés után 3865 forintot ér, a Mol 11700 forinton stagnál, az Mtelekom is marad a tegnapi 370 forintos árfolyamon.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!