Igy várja a forint a karácsonyt

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben a karácsony előtti utolsó munkanapon. Az euró 310 forint alá került.
Szabó Zsuzsanna, 2016. december 23. péntek, 20:58
Fotó: Napi.hu

Az eurót pénteken este kilenc órakor 309,24 forinton jegyezték, ami a csütörtök esti szintekhez képest 0,4 százalékos erősödést jelent. A dollárért 0,6 százalékkal kellett kevesebbet adni péntek este, 295,91 forintot ért a zöldhasú egysége. A svájci frankkal szemben 0,8 százalékot erősödött a forint, ami 287,89 forintos jegyzést jelent. Eközben a dollár 0,1 százalékkal gyengült az euróval szemben, péntek este 1,0450 dollárnál járt az eurójegyzés.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK