Így áll a forint - nekimegy a 300-as eurónak?

Hamarosan megpróbálhatja áttörni a 300-as euróárfolyamot a magyar deviza.
Napi.hu, 2014. május 26. hétfő, 10:58
Fotó: Napi.hu

Egyelőre nyugalom van a forint piacán, ami egyrészt annak köszönhető, hogy a hétvégi választások, így az EP, illetve az ukrajnai nem voltak hatással az árfolyamokra, másrészt pedig hétfőn mind az USA-ban, mind Londonban szünnap van, ami a forgalmon is látszik - mondta a Napi.hu érdeklődésére Csajbók Róbert, az ING Bank devizapiaci kereskedője. Ennek megfelelően a forint alig mozgott eddig, délelőtt 11 előtt pár perccel a napi csúcsán 302,5-ön tartózkodott.

Bár az elmúlt hét végén sikerült áttörni a 302,5-ös szintet, ahonnan korábban már visszapattant a forint, nagy változásra nem számít a szakember. Mint mondta, a következő napok árfolyamai láttán lehet csak eldönteni, hogy valóban áttörtük-e ezt a szintet, vagy csak egy fals kitörésről van szó.

Amennyiben nem távolodik el az árfolyam a következő napokban ettől a szinttől, akkor kijelenthetjük, hogy áttörtük a szintet, ám a következő ellenállási ponton, a 300-as euróárfolyamon már valószínűleg nem sikerül majd átmennie a forintnak. Ebben az esetben viszont az elmúlt időszakban megszokott 302-305 közötti eurójegyzés 300-304-re módosulhat - magyarázta Csajbók.

Délelőtt 11 előtt pár perccel egy dollár 221,8, egy font 373,7, egy svájci frank 247,9, míg a japán jen 2,1769 forintot ért.


Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

tever kneif, 2014.05.29 19:08

Így áll a forint - nekimegy a 300-as eurónak?

EUR/HUF 18:40 302.42 -0.49%

2014.05.29.

Irany EUR/HUF 296

A Forint gyengesege hosszu idön keresztül tamogatja az exportot.

O.K.

Az MNB altal a kis es közepvallalatokhoz nyujtott kedvezmenyes ket es fel szazalekos,

inveszticiora adott kölcsönt.

Ha a forint lassan erösödesnek indul, az inveszticios modern, a szükseges technikai szinten levö külföldi gepek, berendezesek beszerzese olcsobba valhat,ami a cel volt!

Ha gyengül a Forint, az eszközök beszerzesa importkent, felemeszti az olcso MNB altal kapott
kölcsönt, mert többet kell fizetni erte.

Ha ez igy van, akkor erdemes a regi adossagot törleszteni, mert erre lehetöseg van.

Ebben az estben az elkepzelt fellendüles nem következik be!

Erdemes bele gondolni.

Megvannak a korrekcio eszközei!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

tever kneif, 2014.05.26 17:54

Egy deviza jovojet sosem egy momentum donti el, a prognozis mindig hosszutavu!

Börse, a legujabb Chart elemzesek: mindenki figyelmebe ajanlom, a profiknak is.
Film ab: Von der technische Analyse profitieren.


Ein Blockbuster für alle Investoren, die mit den Möglichkeiten der technischen Analyse erkennen möchten, wann der richtige Zeitpunkt ist, eine Anlage zu tätigen oder zu veräussern. In der Hauptrolle sehen Sie Sophia Wurm, Chartanalystin bei der Commerzbank. Aufgenommen bei der bis auf den letzten Platz ausgebuchten Veranstaltung im Mai 2014 im Zunfthaus zur Zimmerleuten in Zürich.

Trailer »
Kompletter Film »


http://vimeo.com/96180052

A vimeo azaz video megnezeset feltetlen ajanlom!!!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Hajnalka_vagyok, 2014.05.26 15:45

@tever kneif:
1. mintha 303 fele vette volna az iranyt
2. A Szocialistak (189), a Neppart (214), a Zoldek (52) es a liberalisok (66) mint EU-partiak, es 511 mandatumot adnak a 751-bol - asszem a 2/3 meg Magyarorszagon is eleg lenne annak bizonygatasara, hogy kik vannak tobbsegben
3. egyeb hulyeseg??
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

tever kneif, 2014.05.26 12:40

PRIVAT Velemenyem:

Irany EUR/HUF 296

Az EU Parlamentben tobbsegben az E.U. ellenes partok, az EURO ellenes hangok es velemenyek!

Ezt figyelembe veve az EUROT tamadasok fogjak erni belülrol, ki fog elesedni a vita.

Az E.U. nem EUROS tagallamai devizaja erosodni fognak az EUROVAL szemben.

A CHART elemzes soran a kulso behatas figyelembevetelevel az EURO-nak gyengulni kell!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html