Így állt este a forint

Vegyesen alakult a forint árfolyama a vezető devizákkal szemben szerda este nyolc óra körül.
Szabó Zsuzsanna, 2017. december 13. szerda, 20:02
Fotó: MTI/EPA

Az euróval szemben még a reggeli órákban következett be egy gyengülés, ami az esti órákban is kitartott. Szerda este az eurót 314,35 forinton jegyezték, ami 0,1 százalékos gyengülésnek felel meg.

A dollárral szemben szintén gyengült reggel a forint, de este hasonló lendülettel vissza is erősödött a hajnali szintekhez, így a zöldhasú egysége szerda este 266,94 forintot ért.

A svájci frankkal szemben a keddi késő délutáni árfolyamhoz képest 0,2 százalékos gyengülés következett be, azaz az alpesi deviza 270,31 forintos árfolyamnál járt.

Szerdán a dollár 0,3 százalékkal gyengült az euróval szemben, melynek következtében az eurót 1,1789 dolláron jegyezték a bankközi devizapiacon. (Ilyen volt a nap a BÉT-en)

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK