Így ébredt a forint pénteken

Hajnalban gyengülésnek indult a magyar fizetőeszköz az euróval és a svájci frankkal szemben, a dollárral szemben viszont erősödött.
Napi.hu, 2015. augusztus 21. péntek, 09:01
Fotó: Napi.hu

Péntek reggel 9 óra körül az euróért 0,2 százalékos gyengülés után 312,70 forintot kellett adni a bankközi devizapiacon. A dollárral szemben hasonló mértékben, de erősödött a forint, 277,27 forintot kértek a zöldhasúért. A svájci frankkal szemben szintén gyengült a forint, 289,92 forintot ért az alpesi deviza egysége. Az euro/dollár kurzusa is feljebb került, 1,1281 dollárnál járt az euróárfolyam a csütörtöki 1,1234-es szinthez képest.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK