Így ért véget a hét a forintpiacon

A magyar forint gyengébb szinteken állt pénteken este fél 9 körül az előző napihoz képest a főbb devizákkal szemben.
Napi.hu, 2015. szeptember 4. péntek, 20:37
Fotó: Napi.hu

Az euró árfolyama péntek estére 314 forint fölé kúszott, egy euró 314,04 forintnál járt. A dollárral szemben estefelé egy rövid időre átkerült a csütörtökinél erősebb szintre a forint, de hamar visszagyengült és péntek este 281,66 forintos árfolyamnál járt, 0,1 százalékkal gyengébb szinten a csütörtökihez képest. A svájci frankért szintén többet kellett adni a bankközi devizapiacon, az alpesi deviza 289,47 forintot ért este, ami 0,2 százalékos gyengülést jelent. Az euró/dollár kurzusa is feljebb került, miután a dollár gyengült a közös európai pénzzel szemben. Egy euró ekkor 1,1151 dollárt ért.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK