Így indul neki a hétvégének a forint

Vegyesen mozgott a forint a vezető devizákkal szemben.
Szabó Zsuzsanna, 2017. november 17. péntek, 19:49
Fotó: Napi.hu

Az euró este 8 óra körülre visszatért a csütörtök késő délutáni szintekhez, miután bejárta a 311,36 és 312,45 forintos sávot - azaz 312,05 forint körül ingadozott.

A dollárral szemben pénteken 0,2 százalékot erősödött a magyar deviza, péntek este 264,46 forintot kellett adni a zöldhasúért.

A svájci frankkal szemben délután indult meg egy nagyobb gyengülési folyamat, melynek következtében 0,4 százalékkal került feljebb a devizapár kurzusa. Ez pénteken este 267,50 forintos frankárfolyamot jelentett.

Pénteken a dollár 0,25 százalékkal gyengült az euróval szemben, ami 1,18 dolláros euróárfolyamot jelentett.

(A Mol volt a húzóerő Budapesten)

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK