Délelőtt 10 óra után néhány perccel a szerda késő délutánihoz képest 0,1 százalékkal kértek kevesebbet egy euróért, azaz 305,33 forintnál járt az árfolyam.

Egy dollár 0,4 százalékkal ért kevesebbet forintban számolva kedd késő délutánhoz képest, vagyis a zöldhasúért 267 forintot kértek a bankközi devizapiacon a keddi 268,24 forint után.

A svájci frankkal szemben is erősebb volt a forint csütörtök délelőtt, az alpesi devizáért 284,22 forintot kértek a keddi 284,82 forint után.

Eközben a dollár gyengült az euróval szemben, 1,1438 dollárnál járt az euróárfolyam.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!