Gyakorlatilag ott volt az euró árfolyama hétfőn kora reggel, néhány órával az országgyűlési választások első fordulójának lezárulta után, mint ahol péntek délután tanyázott.
Az euró egysége 266,90, a dolláré 195,50, a svájci franké 184,90 közelében rezgett, azaz az uniós deviza kurzusa gyakorlatilag nem változott, a zöldhasú szűk 3, a frank fél forinttal került lejjebb.

A dollár olcsóbbodását az amerikai deviza euróhoz mért gyengülése magyarázza, a keresztárfolyam 1,367-en is megfordult.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!