Így reagált a forint a Matolcsy-csomagra

Intenzív erősödéssel kezdte a napot a forint miután kiszovárogtak a rég várt kigazító csomag részletei.
NAPI, 2011. március 1. kedd, 08:10
Fotó:

Az euró árfolyama a hétfő reggeli 272 forintos szintről már tegnap estére 270,80-ra süllyedt, ám a forint erősödése ma reggel tovább folytatódott, az árfolyam már kicsivel 270 alá is benézett. A forint magával húzza a zloty-t is, amely 0,1 százalélkkal tud erősödni a forint 0,3 százalékos pozitív elmozdulásának köszönhetően.

A svájci frank árfolyama is erősödött, jelenleg 210 forintot kell adni egy frankért. Ezt a keresztárfolyamot nemcsak a forint erősödése, de a svájci frank euróval szembeni gyengülése is támogatta, az eurchf 1,2860-on áll ma reggel.


Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK