Így reagált a forint a várva-várt bejelentésekre

A forint minimálisan erősödött az elmúlt egy órában, vagyis a piacokat nem hatotta meg a reformcsomag bejelentésének csúszása.
NAPI, 2011. február 11. péntek, 13:20
Fotó:

Délelőtt még 273,40-en is járt az euró forintárfolyama, azóta viszont fokozatos erősödésnek lehetünk tanúi.

Az elmúlt egy óra is inkább az erősödéssel telt, vagyis a piac egyelőre nem csinált tragédiát abból, hogy akár hónapokra is elhúzódhat a kormány reformlépéseinek bejelentése. A nemrég zárult sajtótájékoztatón bejelentették, vannak olyan pontok, amelyben a kormánypárti frakciók még nem foglaltak állást.

Egy euróért 272,50 forintot kell adni a tegnap esti 272,85 után, a svájci frank a tegnapival megegyező 206,8 forinton áll.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK