Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Enyhén erősebben kezdi a forint a hetet, Bin Laden halálhírére a nagyobb tőzsdeindexek határidős jegyzései emelkedést mutatnak, s a kockázatosabb eszközök, így a forint erősödését is ennek tudják be szakértők.

Az euró forintárfolyama 30 fillárrel lett alacsonyabb, 264-ig ereszkedett a kurzus.

Jobbágy Sándor, a CIB Bank elemzője szerint a közép-európai régióban némileg romló befektetői hangulatban az euró/forint árfolyam hétfőn visszatér a 264-265 forintos sávba,

Karsai Péter, a Commerzbank elemzője szerint viszont kissé erősödhet a forint, az euró jegyzése a 263-265,50 forintos tartományban mozoghat - írta hétfő reggeli közép-kelet-európai piaci körképében a Dow Jones amerikai gazdasági hírügynökség.

A dollár enyhén erősödni kezdett az euróval szemben hétfő reggel, 1,4764-ig is lejött a keresztárfolyam, azonban innen ismét 1,48 fölé kúszott.

A forinttal szemben 30 fillérrel gyengült a zöldhasú, 178,2 körül jártak kora reggel a jegyzések. A svájci frank egy forinttal, 205,35-ig gyengült.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!