Így reagált Budapest az amerikai adatra

Ebédidőre elillant a reggeli optimizmus a pesti tőzsdén, a BUX-ot csak rövid időre lökte a pozitív tartományba a vártnál jobb ameriaki munkaerőpiaci adat, után viszont lefordult a mutató és folytatva oldalazását 0,3 százalékos csökkenéssel 23 264 pontnál járt fél háromkor.
NAPI, 2010. november 5. péntek, 14:30
Fotó:


A vezető papírok közül az OTP közel egyszázalékos hátránnyal 5850, míg a Telekom hasolnló mértékben 593 forintra rontott.

Jobban teljesített viszont a másik két blue chip. A Mol 0,2 százalékkal 20 450, míg a Richter fél százalékkal 46 900 forintra javított.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK