Az euró árfolyama délelőtt 308,04 és 309,27 forint közötti sávban mozgott, dél köröl a keddi szintje közelében, 308,70 forintnál mozgott. A dollárral szemben egész délelőtt a keddinél erősebb szinteken mozgott a magyar deviza, dél körül 283,25 forinton jegyezték a zöldhasút. A svájci frankkal szemben viszont gyengült a magyar pénz, a devizapár kurzusa 298,95 forintig ment a keddi 297,95-höz képest, innen viszont kissé korrigált, így dél körül 298,36 forintnál járt a jegyzés.

Szerda délelőtt a dollár gyengült az euróval szemben, a jegyzés 1,090-nél járt. A svájci frank viszont erősödött, így a közös európai pénz egységéért 1,0344 frankot adtak a bankközi devizapiacon, ami 0,2 százalékkal alacsonyabb szint, mint a kedd késő délutáni.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!