Az eurót 313,32 forinton jegyezték pár perccel délután 2 óra előtt, délelőtt a devizapár 313 és 313,88 forint között mozgott. A dollárral szemben gyengült a forint, a délelőtt folyamán 292,44-ig ment az árfolyam, 2 óra körül 292,17 forintnál járt a jegyzés. A svájci frankért is többet kellett adni a hétfői árfolyamokhoz képest, 2 óra körül 290,97 forintnál járt a jegyzés, ez a napi mélypont közeli árfolyamot jelentette. Az euró/dollár devizapár kurzusa a hétfői szintekhez képest lejjebb került, a dollár erősödése 2 óra körül újabb lendületet vett, az eurójegyzés 1,0713 dollárnál járt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!