Ilyen délelőttje volt a forintnak

Vegyesen teljesített a forint a vezető devizákkal szemben, az euróval és a dollárral szemben erősödött, a svájci frankkal szemben gyengült.
Napi.hu, 2016. június 30. csütörtök, 12:05
Fotó: MTI/EPA

Az euró/forint 316,05 és 316,89 forint között mozgott az árfolyam, dél körül a kurzus 316,54 forintnál járt. A dollárral szemben a kezdeti gyengülést követően dél körülre a szerdai szint alá került a magyar fizetőeszköz árfolyama, 284,46 forinton jegyezték a zöldhasút dél körül.

A svájci frankér a szerdainál kicsit többet kellett adni, 291,04 forinton jegyezték az alpesi devizát a szerdai 290,61 forinttal szemben.

A dollár az euróval szembeni délelőtti gyengülését követően délre visszatért a szerdai szinthez, ami 1,1128 dolláros euróárfolyamot jelent.

A font az euróval és a dollárral szemben is a szerdai szintnél ingadozott, ez 1,3458 dolláros és 1,2085 eurós fontárfolyamot jelentett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK