Ilyen délelőttje volt a forintnak

Vegyesen mozgott a forint hétfő délelőtt.
Szabó Zsuzsanna, 2017. március 20. hétfő, 11:29
Fotó: Napi.hu

Az euróval szemben 308,96 forintig gyengült a magyar fizetőeszköz, a dollárral és a svájci frankkal szemben viszont a pénteki szintje körül ingadozik. A dollárt fél 12 előtt néhány perccel 287,13, a svájci frankot 287,60 forinton jegyezték.

A dollár a délelőtt folyamán gyengült az euróval szemben, 1,0756 dollárnál járt az euró jegyzése, ami 0,2 százalékkal jelent gyengébb szintet a péntekinél.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK