Ilyen délelőttje volt a forintnak

A délelőtti órákban erősödött a forint a főbb devizákkal szemben.
Szabó Zsuzsanna, 2017. július 4. kedd, 12:42
Fotó: Napi.hu

Az euróval, a dollárral és a svájci frankkal szemben is a hétfőinél erősebb szinteken mozgott a forint a délelőtti órákban. Az euró 0,2 százalékos erősödés után 308,34 forintot ért.

A dollár/forint jegyzése 271,68 forintnál járt, ami 0,1 százalékkal jelent alacsonyabb árfolyamot a hétfőinél. A svájci frankért 281,40 forintot kellett adni a bankközi devizapiacon, ami 0,3 százalékkal jelent erősebb árfolyamot.

Délelőtt - egy kis megbicsaklást leszámítva - a dollár is erősödött az euróval szemben, a devizapár jegyzése 1,1351-nél mozgott, 0,1 százalékkal erősebb szinten a hétfőinél.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK