Ilyen napja volt a forintnak

A magyar fizetőeszköz a régiós társaival együtt kissé gyengült az euróval szemben.
Napi.hu, 2014. május 14. szerda, 17:07
Fotó: Napi.hu

Szerdán délután ör óra körül az eurót 303,69 forinton jegyezték, ami 0,1 százalékkal gyengébb szint a keddi késő délutánihoz képest. A dollár jegyzése hasonló mértékű gyengüléssel 221,54, a svájci franké 248,89 forinton állt. Eközben az euró/dollár kurzusa a keddi késő délutáni szint közelében, 1,3715 dolláros jegyzésnél járt. A régiós devizák a forintos hasonló mértékben gyengültek az euróval szemben. Egy euró 27,44 cseh koronát, 4,19 lengyel zlotyt és 4,44 román lejt ért.

Az ukrán hrivnya az euróval és a dollárral szemben egyaránt 0,9 zázalékkal gyengült, míg az orosz rubel az euróval szemben 0,4, a dollárral szemben 0,5 százalékkal erősödött.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK