Az euróval és a svájci frankkal szemben egyaránt 0,1 százalék körüli mértékben gyengült a magyar deviza, a jegyzés így 305,80 illetve 254,50 forinton alakult este hét óra körül. A dollárral szemben - bár egész nap gyengébb szinteken mozgott a magyar deviza - estére hasonló mértékű erősödést ért el a forint, a jegyzés 248,35 forintnál járt este. A dollár eközben gyengült a közös európai pénzzel szemben, este 7 óra után 1,2313 dollárt ért egy euró.

A régiós devizák közül a cseh korona és a lengyel zloty a pénteki euróárfolyamán állt este, ami 27,57 koronát illetve 4,16 zlotyt jelent, míg román lej kissé gyengült, 4,44 lejt ért egy euró.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!