Ilyen napja volt a forintnak

Az euróval szemben erősödött, míg a dollárral és a svájci frankkal szemben gyengült a forint szerdán.
Napi.hu, 2015. február 4. szerda, 20:22
Fotó: Reuters

Az euró val szemben szerda délután erősödni kezdett a forint, egészen 307,09-es szintog, ahonnan este kezdett visszagyengülni. Este negyed kilenc körül 308,30 forintnál ingadozott a jegyzés.

A dollárral szemben többnyire gyengébb szinteken mozgott a magyar deviza, este 270 forintnál járt a jegyzés.

A svájci frankkal szemben nap közben a keddi szint körül mozgott a magyar deviza, estefelé indult egy kissé markánsabb erősödés, az alpesi devizáért ekkor 292,60 forintot kértek a bankközi devizapiacon.

A dollár erősödött az euróval szemben az euró egységéért szerda este 1,1418 dollárt kértek.

Az euró/svájci frank árfolyama szintén lejjebb került, 1,0538 frankot ért este egy euró.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK