Ilyen napja volt a forintnak

A dollárral szemben enyhén erősödött, más vezető valuták ellenében a délután folyamán árnyalatnyit gyengült a forint jegyzése péntek estére a kora reggeli kurzusokhoz képest.
MTI-Eco, Napi.hu, 2016. január 15. péntek, 20:37

Az euró este fél 9 körül óra körül 315,2 forinton forgott a reggeli 314,88 forinttal szemben, a svájci frank 288,32 forintra kúszott fel. A dollár 289,29 forintról 288,13 forintra gyengült estére.

A térségbeli valuták közül erősen gyengült a zloty, miután a Standard and Poor's A mínuszról BBB pluszra rontotta a hosszú futamidejű lengyel deviza-államadósság besorolását és a gyengébb osztályzaton is negatív kilátást hagyott érvényben. Az euró késő délutánig 2,11 százalékkal 4,4863 zlotyra erősödött.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK