Ilyen napja volt a forintnak

Vegyesen teljesített a forint a vezető devizákkal szemben pénteken: az euróval és a svájci frankkal szemben kicsit erősödött, míg a dollárral szemben enyhén gyengült.
Szabó Zsuzsanna, 2017. szeptember 1. péntek, 20:24
Fotó: Napi.hu

Az euró/forint árfolyama a 304,68 és 306,02  közötti sávban mozgott, este negyed kilenc körül 305,44 forintnál járt az euró jegyzése, ami 0,2 százalékos erősödésnek felel meg a csütörtöki szintekhez képest.

A svájci frankkal szemben 0,5 százalékos volt az erősödés, ami estére 266,61 forintos frankárfolyamot jelentett.

A dollárral szemben viszont gyengült a forint, azután, hogy napközben megjárta a 254,59 és 257,67 forintos sávot, este 257,21 forintot kellett adni a zöldhasúért a devizapiacon.

Eközben a dollár erősödött az euróval szemben, péntek este 1,1870 dollárnál járt az euró árfolyama, ami 0,4 százalékos elmozdulást jelent.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK