Ilyen napot zárt a forint

A forint gyengült a főbb devizákkal szemben hétfőn, de estére kicsit korrigálni tudott.
Szabó Zsuzsanna, 2017. november 6. hétfő, 19:40
Fotó: MTI/EPA

Az euró/forint árfolyama napközben 311 forint felett járt, ám este háromnegyed 8 körülre kissé közelebb került a kurzus a pénteki szintekhez, azaz a jegyzés 310,90 forint környékén mozgott.

A dollárral szemben 268,82 forintig gyengült a forint hétfőn, ami estére 267,81 forintra mérséklődött.

A svájci frankért hétfőn 268,88 forintot is kértek késő délután, de az alpesi devizával szemben is kisebb korreció következett be, így 268,24 forintnál mozgott este a svájci frank árfolyama.

A dollár a délutáni órákban kissé erősödött az euróval szemben, ám a devizapár kurzusa estére visszatért a péntek késő délutáni szintek közelébe, így az eurójegyzés 1,1611 dollár körül alakult.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK