Ilyen nincs: 316 közelében járt az euró!

A hazai kereskedési idő vége után 315,70 forint fölött is megfordult a jegyzés.
NAPI Online, 2009. március 5. csütörtök, 17:53
Fotó:

Miközben a lengyel és a cseh deviza tegnapi erősödése hidegen hagyta a forintot, addig az a fordulat, amelyben a zloty és a korona is a szerda délelőtti szintekre gyengült vissza, már lejtőre küldte a hazai fizetőeszközt.

A tegnapi, 312,70 forintos csúcsot is felülmúlva délután fél négyig az új rekordot jelentő 313,50-es szinten tetőzött az euró jegyzése. Öt óra tájban 313 volt az ár, de a hazai piac zárását követően - még szűkebb likviditás mellett - 315,70 fölé tornászták fel a kurzust. Háromnegyed hatkor 314,60-nál járt az árfolyam.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK