Ilyen reggele volt a forintnak

A szerda esti Fed-kamatemelést követően vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben, de nem volt nagy kilengés.
Napi.hu, 2015. december 17. csütörtök, 11:25
Fotó: Napi.hu

Az euróval szemben kisebb kilengéseket követően a szerda késő délutáni szint közelébe tért vissza a forint, 315,73-nál járt a devizapár kurzusa. A dollárért kissé többet kellett fizetni a szerdai árfolyamnál, 291,08 forintot ért az amerikai dollár egysége. A svájci frankot 292,04 forinton jegyezték, ez 0,1 százalékkal erősebb árfolyamot jelent a szerdai késő délutáni szintnél. A dollár erősödött az euróval szemben, a devizapár jegyzése 1,0851-nél járt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK