Ilyen reggele volt a forintnak

Az euróval szemben nem változott, a főbb devizákban lefelé korrigáló dollárral szemben viszont erősödött a forint csütörtökre virradóra a nemzetközi devizakereskedelemben.
MTI, 2017. január 5. csütörtök, 09:09
Fotó: Napi.hu

A dollár 14 éves csúcsot ért el szerdán a hat vezető deviza kosarával szemben, majd mintegy fél százalékkal lefelé korrigált. A gyengülő dollárral szemben a forint is erősödött. A dollárt szerdán este 295,48 forinton, csütörtök reggel nyolc órakor 292,07 forinton jegyezték.

Az euró árfolyama nem változott, szerdán este 307,88 forinton, csütörtök reggel 307,87 forinton állt a jegyzés. A svájci frank jegyzése 287,93 forintról 287,02-re csökkent.

Az euró erősödött a dollárral szemben, szerdán este 1,0474 dolláron, csütörtök reggel 1,0555 dolláron állt az árfolyam.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK