A horvát "Nacional" hetilap úgy tudja, hogy a felvásárlási ár 20 millió kuna (2,76 millió euró).

Az APA osztrák hírügynökség kérdésére a horvát versenyhivatal sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta az értesülést.

A Crobenzet az idén már másodszor adják el, miután az első értékesítést a szlovák Croatian Petrol Stations-nek a horvát versenyhatóság érvénytelenítette, a szlovák céggel kapcsolatos hiányosságok miatt, illetve azért, mert annak tulajdonosa, egy Cipruson bejegyzett cég anyagi helyzetét a horvát hatóságok nem tudták biztonsággal megállapítani.

Ezért az értékesítést újraindították. A szerdai határidőig a Lukoil mellett a szlovén Petrol, valamint a korábban elutasított Croatian Petrol Stations anyacége, a Slavia Capital pályázott.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!