Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az elmúlt évtizedekben a fejlett és fejlődő országokban is kimondottan alacsony volt az infrastrukturális kiadások volumene, azonban felismerték, hogy a jövőben az infrastruktúra minden területén szükségesek a nagyobb beruházások, legyen szó akár új zöldmezős beruházásról, akár a korábbi infrastruktúra fejlesztéséről. Azok a vállalatok, amelyek az infrastruktúra kiépítésével, karbantartásával, finanszírozásával foglalkoznak, esetleg tanácsadóként, vagy szolgáltatóként tevékenykednek a szektorban hasznot húzhatnak a globálisan növekvő infrastrukturális beruházásokból.

Mindemellett az infrastrukturális eszközök korrelációja alacsony a részvénypiacokkal és más főbb eszközosztályokkal, így értékes diverzifikációs eszköz lehet a portfolióban.

Az újonnan bevezetett Credit Suisse Global Infrastructure alap a szektor erőteljes növekedéséből profitálhat. Az alap olyan vállalatokba fektet, amelyek az infrastruktúra kiépítésével, karbantartásával foglalkoznak, vagy infrastruktúrával kapcsolatos szolgáltatást nyújtanak. A Credit Suisse szakmai hátterét felhasználva 12 tapasztalt portfolió kezelő alakítja ki a globális és (ország, szektor, illetve deviza szerint) diverzifikált portfoliót

További információ: www.credit-suisse.com/hu


Fontos információ:

Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek. A múltbeli hozamok nem jelentenek garanciát a portfolió jövőbeli teljesítményére. A befektetési jegyek értéke és hozama mind lefelé, mind felfelé változhat, amelyért a Vagyonkezelő nem vállal garanciát. A befektető akár a befektetett tőke összegét is elveszítheti. Külföldre befektető alap esetében annak értéke a valutaárfolyamok elmozdulása miatt is változhat. A jelen dokumentumban foglalt adatok forrása a Credit Suisse Asset Management és egyéb, nyilvánosan elérhető információ. A leírt számok nem auditáltak, amennyiben ez külön nincs jelezve. Az Alapkezelő mindent elkövetett annak biztosítására, hogy a leírtak alaposak és teljesek, és a vélemények megalapozottak legyenek. A jelen dokumentum nem befektetési ajánlat és nem is tekinthető a befektetési jegyek eladására vonatkozó ajánlatnak. Az Alapból történő jegyzés csak akkor tekinthető érvényesnek, amennyiben az a hatályos tájékoztató, a legutóbbi éves és féléves jelentés alapján történt (amennyiben hozzáférhetőek). A befektetési alap forgalmazásával (vétel, tartás, eladás) kapcsolatos költségek az alap kezelési szabályzatában és a forgalmazási helyeken megismerhetők. Az alap befektetési politikája megtalálható az alap kezelési szabályzatában. Az alap befektetési politikájáról, forgalmazási költségeiről és a  befektetés lehetséges kockázatairól részletesen tájékozódjon az alap forgalmazási helyein található hivatalos tájékoztatóból és kezelési szabályzatából.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!