Ingatlanban utazik az S+H Vagyonkezelő Rt.

Teljes mértékben lejegyezték az S+H Portfolio Vagyonkezelő és Munkaerőgazdálkodási Rt. által legalább 100, legfeljebb 250 millió forint névértékű kötvényállományt, túljegyzés nem volt. A kibocsátás lebonyolítójától, a Microbróker Rt.-től megtudtuk, hogy az S+H ingatlanportfólió kezelésére fordítja e forrást. A társaság tervei szerint ingatlanokat vásárol, ezeket felújítja, karbantartja és hasznosítja.
Molnár Csaba, 2001. április 20. péntek, 10:35
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK