Inkább fogytak a hozamok

Míg a rövid oldalon többnyire hajszálnyival nőttek, éven túl nagyobb mértékben csökkentek a referenciahozamok az állampapírok másodpiacán.
Napi.hu, 2013. november 7. csütörtök, 15:03
Fotó: Napi.hu

A háromhónapos benchmark stagnált, egyébként a rövid oldalon 1-1 bázisponttal nőttek, míg a hosszú oldalon 4-10 bázisponttal olvadtak a hozamok, amelyek így 3,15 és 6,18 százalék között szóródnak - derült ki az ÁKK tájékoztatójából.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK