Interveniált az MNB!?

A piacon keringő pletykák a jegybankot sejtik a forinterősödés mögött.
NAPI Online, 2009. február 4. szerda, 13:53
Fotó:

Az ING Bank devizaüzletágának vezetője arról számolt be, hogy a piaci pletykák alapján a bankközin megjelent új szereplő - amely tranzakcióinak hatására 298 forintig esett az euró - az MNB lehetett. Háromnegyed kettő után 299,50 volt az euró jegyzése.

A feltételezett jegybanki beavatkozást megelőzően az S&P leminősítette Oroszországot, ami forintgyengítő hatással járhatott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK