Ma délután folytatta erősödését a jen a dollárral szemben. Míg a reggeli órákban 77,69 volt a dollár/jen árfolyam, addig négy óra után néhány perccel 76,34-en is járt a kurzus. Piaci körökben azt beszélik, hogy a japán jegybank interveniált, ám hivatalosan ezt senki nem erősítette meg. A japán pénzügyminisztérium illetékese a Reutersnek elmondta, hogy aggasztónak tartják a devizapiacon látható mozgásokat, a dollár/jen árfolyamot azonban nem kívánta kommentálni.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!