Az elromló amerikai és ázsiai hangulat a tovább gyengülő euró árnyékában eséssel indul a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén is.
Az árfolyamok a múlt pénteki mélypontok felé indulhatnak - vélekedett Nyári Zsolt a KBC üzletkötője - s ugyan elvileg az OTP-ben 6250-nél kövekezne egy támasz, lehet hogy ezen már nyitásban túl fogunk haladni.
A Mol 19000 - 19300 forintnál kaphat támaszt, noha az olajár esése drasztikus méreteket ölt az elmúlt két hét távlatában.
A hozamemelkedés borítékolható a mai napra, így a Telekomtól sem számít semmi jóra az üzletkötő.
Amennyiben portfóliótőke kiáramlás lesz, azt a Richter sem úszhatja meg, ilyen esetekben 4-5 százalékot képes esni egyszerre.
A befektetőknek érdemes a forintárfolyamot figyelni az üzletkötő szerint, az jól jelezheti a hangulat irányát.  
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!