Iránykereséssel indul a hét Budapesten

Pengeélen táncolva rajtolt a BUX hétfőn, az irányadó mutató pénteki záróértéke környékén billegve 11 858,65 pontnál járt a nyitást követően.
NAPI Online, 2009. február 16. hétfő, 09:19
Fotó:

Az amerikai ünnepnap miatt a tengerentúli kereskedés nem lesz hatással a mai tőzsdenapra, legfeljebb a vén kontinens inspirálhatja az esést vagy az emelkedést idehaza.

A vezető részvények közül csak az OTP esik, 0,8 százalékkal 2470 forintig. Az emelkedésben a Telekom vezet, 0,68 százalékot emelkedve 594 forintnál jár. A Mol 0,65 százalékot drágulva 9330 forintot ér, míg a Richter beragadt pénteki 27 800 forintos záróárán. Szektortársa, az Egis hajszálnyit drágulva 12 405 forintért forog.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK