Fél órával a nyitás után enyhe, 0,1 százalék körüli csökkenést mutatnak a vezető amerikai részvényindexek. A Dow Jones Industrial 5 pont csökkenés után 10 396 ponton, az S&P 500-as index 1 pont mínuszban 1108 ponton, a Nasdaq Composite 3 pont mínsuzban, 2240 ponton jár.

A bankszektor alindexe 1 százalékkal emelkedik, pluszban járnak a légitársaságok és a közlekedési szektor többi része is.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!