Irányt keres Amerika

A nyitás beli enyhe pluszok után lefelé indultak a vezető New York-i indexek.
NAPI, 2010. december 22. szerda, 16:22
Fotó:

A New York-i értéktőzsde főbb indexei, erősödés és gyengülés határán, illetve minimális pluszban álltak a nyitás után nem egészen egy órával.

A Dow Jones IA mutató és a Nasdaq egyaránt gyakorlatilag az előző esti zárószintjén tartózkodott, az S&P 500 index pedig 0,1 százalékkal haladta azt meg.

A nap folyamán előbb egy, a vártnál gyengébb GDP-adat, majd egy ugyancsak felemás lakáspiaci adat látott napvilágot a tengerentúlon.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK